Trgovina

Livington-Clean-Water-Spin-Mop
Livington Clean Water Spin Mop
27. oktobra, 2023
pajkice-velform-silver-leggings
Velform Silver Leggings
21. novembra, 2023
Show all

TeslaSinhron

69.90 

Pripomoček za domačo vadbo.

Šifra: TESIN Kategorija:
Opis

Nimate veliko prostega časa? Bi se radi več gibali in živeli bolj zdravo? Bi radi izgubili kakšen kilogram, ne bi se pa mučili z naporno vadbo ali strogimi dietami? Bi radi poskrbeli za svoje sklepe, izboljšali svoje zdravje in imeli več energije? Če je odgovor na vsa ta vprašanja DA, potem imamo rešitev za vas!

Predstavljamo vam pripomoček za vadbo TeslaSinhron, popolno rešitev za povrnitev vitalnosti in vzdrževanje zdravega načina življenja. TeslaSinhron stopalke so idealne za vse, ki imajo malo prostega časa, a si želijo pozitivne spremembe. Med uporabo TeslaSinhrona izvajamo praktično iste gibe kot med hojo. Ta izdelek je odgovor na vse težave, ki jih imamo zaradi premalo gibanja in preveč sedenja.

Zahvaljujoč revolucionarnemu dizajnu uporaba TeslaSinhrona krepi meča in gležnje ter masira stopala. Vadba s TeslaSinhronom pospeši metabolizem, kuri kalorije, izboljša gibljivost sklepov in tudi kolkov ter zmanjšuje občutek okorelosti. Vadba s TeslaSinhronom vam v vsega 15 minutah dnevno zagotavlja učinek, ki bi ga lahko primerjali z uro in pol hoje v naravi. Idealen je za vse starosti in postave. Povrnite si vitalnost in energijo!

Največja prednost je ta, da ga lahko uporabljate, kadar vi to želite. Ta izdelek pravzaprav vsem omogoča, ne glede na prosti čas, na obveznosti ali na karkoli drugega, da krepi svoje telo in ohranja gibljivost v udobju lastnega doma. TeslaSinhron zmanjšuje škodljive vplive sedenja, kakor tudi ostale nezaželene učinke, ki se pojavijo zaradi premalo aktivnega načina življenja. Uporabljate ga lahko za vadbo nog in rok, ali za masažo stopal in dlani!

TeslaSinhron je sestavljen iz dvoje enakih ergonomsko zasnovanih stopalk z masažnimi valjčki. Namen stopalk je sinhronizacija dveh različnih faz. Prva je fizična, kot se na primer uporablja tudi v fizioterapiji. Druga, ki je manj običajna in zaradi katere je v imenu izdelka Tesla, pa so neodim magneti, ki na vsaki stopalki ustvarjajo magnetno polje sever-jug. TeslaSinhron ima lastno magnetno polje, ki deluje na celice vašega telesa in jih regenerira.

Država proizvajalka: Slovenija