Trgovina

12-delni-set-kuhinjske-posode
HomeVero 12-delni set posode
16. oktobra, 2023
tesla-sinhron
TeslaSinhron
2. novembra, 2023
Show all

Livington Clean Water Spin Mop

39.90 

Inovativni čistilni komplet za pomivanje tal z dvoprekatnim vedrom.

Šifra: SNLIVCLENAMOP Kategorija:
Opis

Pomivanje tal je umazano in naporno opravilo. Prava nočna mora! Obremenjuje vaše roke in hrbet, z večino pripomočkov pa pri tem tla pomivate z umazano vodo. Dovolj je bilo! Zdaj je na voljo enostavna, učinkovita in izjemno čista rešitev! Znebite se umazanije, bacilov in bakterij hitro in enostavno z novim, senzacionalnim Livington Clean Water Spin Mopom! Ta peresno lahki in super učinkoviti čistilni komplet uporablja samo čisto vodo in zato bodo vaša tla vedno bleščeče čista!

S preprostim potiskom navzdol se umazana voda s pomočjo centrifugalne sile izloči v zunanji prekat. Istočasno se visokokakovostna krpa iz mikrovlaken izpere s čisto vodo iz notranjega prekata, medtem ko čistilna krtača iz krpe odstrani grobo umazanijo. Nikoli več ne boste po tleh raznašali umazane vode, ampak boste čistili samo s čisto vodo! Vaša tla bodo tako vedno bleščeče čista. Umazano vodo po uporabi preprosto izlijete s pomočjo praktičnega zamaška, ali pa jo izlijete preko posebnih rež, ki zaustavijo grobo umazanijo, kot so na primer lasje in tako preprečijo zamašitev odtoka.

Z 2,3-litrsko prostornino lahko očistite več kot 100 kvadratnih metrov! Nikoli več vam ne bo treba prenašati težkih veder z vodo! Kombinacija visokokakovostne krpe iz mikrovlaken z vrtljivo glavo vam omogoča prilagodljivost pri čiščenju okoli ovir in doseganje najbolj skritih kotičkov. Očistite lahko tudi navpične površine! Pomijte stopnice ali umazane ploščice! Livington Clean Water Spin Mop bo pomivanje tal spremenil v otroško igro. Na tisoče inovativnih mikrovlaken bo očistilo tudi najfinejše delce prahu in jih odložilo v poseben prekat v vedru. Domiselna tehnologija Clean Water Spin Mopa je v celoti mehanska in ne potrebuje električne energije.

Do zdaj je bil edini način, da smo se izognili pomivanju z umazano vodo uporaba krp za enkratno uporabo. Ne zapravljajte več denarja za to!  Krpa iz mikrovlaken Livington Clean Water Spin Mop se z vsakim ciklom vrtenja očisti s čisto vodo.  Če jih želite oprati po več mesecih uporabe, jih preprosto dajte v pralni stroj. S količino vrtenja lahko uravnavate navlaženost krpe. En sam zavrtljaj in že je rahlo vlažna – zato je kot nalašč za občutljiv parket. Če želite očistiti umazane ploščice, jo zavrtite pogosteje.

Vključuje čistilec s plosko vrtljivo glavo in dodatno visokokakovostno krpo iz mikrovlaken! V kompletu prejmete tudi inovativno vedro z dvema prekatoma in z vgrajeno črpalko za čisto vodo ter krtačo za čiščenje. To še ni vse! Ob vašem naročilu boste namreč povsem brezplačno prejeli še izjemni Livington koncentrat za čiščenje ploščic in laminata z osvežujočim vonjem limone ter Livington koncentrat za čiščenje parketa in lesenih površin s čudovitim vonjem jabolka.

V kompletu prejmete:

 • 1x čistilec s plosko vrtljivo glavo in visokokakovostno krpo iz mikrovlaken
 • 1x inovativno vedro z dvema prekatoma in z vgrajeno črpalko za čisto vodo ter krtačo za čiščenje
 • 1x dodatna visokokakovostna krpa iz mikrovlaken
 • 1x Livington koncentrat za čiščenje ploščic in laminata z vonjem po limoni (60 ml) – DARILO
 • 1x Livington koncentrat za čiščenje parketa in lesenih površin z vonjem po jabolku (60 ml) – DARILO

Tehnični podatki:

 • dolžina ročaja (brez čistilne glave): 125 cm
 • celotna dolžina (s čistilno glavo): 135 cm
 • premer čistilne glave: 24 cm
 • premer krpe iz mikrovlaken: 26 cm
 • premer vedra: zgoraj: 32,5 cm, spodaj: 30 cm
 • višina vedra: 19 cm

Material krpe: 55% poliester, 25% poliuretan, 20% najlon

Krpa je pralna v pralnem stroju na 30 °C

Država proizvajalka: Kitajska