Trgovina

sekljalnik-livington-3-seconds
Sekljalnik Livington 3-seconds
13. septembra, 2023
12-delni-set-kuhinjske-posode
HomeVero 12-delni set posode
16. oktobra, 2023
Show all

HomeVero digitalni cvrtnik na vroč zrak

179.90 

Digitalni cvrtnik na vroč zrak s 6 programi

Šifra: HVDIGAIR Kategorija:
Opis

HomeVero cvrtnik na vroč zrak bo za do 80 % zmanjšal uporabo olja pri pečenju! Ta čudež doseže z močnim zračnim curkom s temperaturo 200 stopinj Celzija! Ciklonski curek vročega zraka poskrbi za optimalno toplotno obdelavo hrane. Ta bo na zunaj čudovito hrustljava, znotraj pa bo ostala sočna in mehka!

Košarica za pečenje se vrti za 360 stopinj in tako zagotavlja optimalno pripravo hrane. Košarica se ponaša z inovativno keramično prevleko proti sprijemanju. Posebne stranske reže omogočajo optimalno kroženje vročega zraka in posledično tudi optimalno pripravo hrane.

HomeVero cvrtnik na vroči zrak se ponaša s 6 programi, ki vam bodo pomagali povsem preprosto pripraviti različna živila. Tako se vam ne bo treba več ukvarjati z nastavljanjem časa in temperature, saj bo HomeVero cvrtnik to opravil namesto vas!  Ko je program končan, se naprava samodejno izklopi. To je tako enostavno! Samo ostavite hrano v košaro ter izberite ustrezen program.

Zmanjšajte porabo olja do 80 %, saj pri uporabi cvrtnika HomeVero ne boste potrebovali niti kapljice olja za peko. To še ni vse, saj boste zmanjšali tudi vnos maščob, ki so v samih živilih, kot na primer pri peki piščanca, saj se odvečna maščoba odcedi na dno cvrtnika.

V cvrtniku HomeVero lahko cvremo, pečemo in pražimo. V eni sami napravi lahko pripravite veliko različnih jedi: Perfektno pečene zrezke, burgerje, fileje ali kar celega piščanca! Pripravite okusne sladice brez segrevanja pečice! Odmrznite in takoj pripravite vse, kar želite! Privoščite si zdrave, okusne in enostavno pripravljene obroke.

Ne pozabimo na čiščenje, ki je običajno tako naporno in zamudno. Brez skrbi, saj cvrtnik HomeVero samo obrišemo z vlažno krpo in je že pripravljen na nov okusen recept. Vse to brez kapljice olja!

V kompletu prejmete:

  • 1x cvrtnik HomeVero
  • 1x košarico za cvrtje
  • 1x navodila za uporabo

Tehnične lastnosti:

Napetost: 220 – 240 V 50/60 Hz

Moč: 1300-1500 W

Dimenzije: premer 29 cm, višina 29,5 cm

Kapaciteta košarice: 2,5 l

Dolžina kabla: 98 cm

 

Država proizvajalka: Kitajska