Trgovina

cvrtnik-vroc-zrak
HomeVero digitalni cvrtnik na vroč zrak
16. oktobra, 2023
Livington-Clean-Water-Spin-Mop
Livington Clean Water Spin Mop
27. oktobra, 2023
Show all

HomeVero 12-delni set posode

149.90 

12-delni set posode iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla, s pokrovkami iz kaljenega stekla in pet slojnim dnom.

Šifra: HVCOOKSET12 Kategorija:
Opis

Odprite kuhinjsko omarico in prepričani smo, da boste našli nekaj težav. Manjkajoče pokrovke, polomljeni ročaji ali uničene ponve. Čas je za popolno prenovo svoje kuhinje!

HomeVero predstavlja popoln 12-delni komplet kuhinjske posode iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Trpežna in bleščeča posoda, ki vam bo zaradi visokokakovostnega nerjavečega jekla služila veliko let. Popolni HomeVero 12-delni kuhinjski set je sestavljen iz 4 loncev, kozice, velike ponve in šestih steklenih pokrovk iz kaljenega stekla.

Vsi lonci in ponev v tem kompletu se lahko pohvalijo z izjemnim pet slojnim dnom, ki omogoča optimalno akumulacijo toplote! Ta edinstvena HomeVero zasnova poskrbi za učinkovito porazdelitev toplote. Optimalna porazdelitev toplote je namreč ključna za popolnoma enakomerno kuhanje.

Pokrovi iz kaljenega stekla vam omogočajo optimalni nadzor priprave hrane! Vsaka posoda je opremljena z vzdržljivimi ročaji iz nerjavečega jekla. In vso posodo lahko uporabljate tako na štedilniku, kakor tudi v pečici, kar omogoča vrhunske kulinarične kreacije.

Vse posode iz kompleta HomeVero lahko uporabljate na električnih, plinskih, steklokeramičnih in indukcijskih kuhalnih ploščah. Celoten komplet HomeVero je primeren za pranje v pomivalnem stroju, kar omogoča enostavno čiščenje.

Znak HomeVero na dnu vseh posod je zagotovilo za kakovost in pomeni, da kuhate v najboljši posodi – posodi HomeVero!  Komplet boste prejeli v elegantnem pakiranju, kar pomeni da je lahko čudovito darilo. Le kdo si ne bi želel prejeti na dom tako krasnega kompleta! Prenovite svojo kuhinjo z izjemnim kompletom kuhinjske posode HomeVero. Razvajajte sebe in najbližje z okusnimi, zdravimi in hitro pripravljenimi jedmi! S kompletom HomeVero boste spet vzljubili kuhanje!

V kompletu prejmete:

  • 1x 6-litrski lonec s stekleno pokrovko
  • 1x 3,6-litrski lonec s stekleno pokrovko
  • 1x 2,6-litrski lonec s stekleno pokrovko
  • 1x 1,9-litrski lonec s stekleno pokrovko
  • 1x 1,9-litrska kozico s stekleno pokrovko
  • 1x globoko ponev premera 24 cm s stekleno pokrovko

Država proizvajalka: Kitajska