Trgovina

Bionic Burner
11. maja, 2022
Hammersmith Multitool
19. septembra, 2022
Show all

Grease Police 1+1 gratis

34.90 

Inovativni univerzalni razmaščevalec.

2 za ceno 1 + darilo!

Šifra: SPKPLGREPOL Kategorija:
Opis

Maščoba in umazanija sta prava nočna mora vsakega gospodinjstva. Potrebnih je cel kup čistil in tudi tista najbolj toksična običajno ne omogočajo čiščenja brez truda! Čistite in drgnete lahko ure in ure, a umazanija kar noče stran. Dovolj je bilo tega! Predstavljamo vam inovativni Grease Police – najnovejše in najmočnejše orožje v boju z maščobo in umazanijo. Grease Police je močan univerzalni razmaščevalec, ki učinkovito odstranjuje tudi več let staro zažgano maščobo. Njegova skrivnost je v močno koncentrirani formuli, ki ob stiku z maščobo in umazanijo naredi emulzijo.

Hitro in enostavno očistite umazana platišča. V trenutku odstranite vse sledi maščobe z žara. Grease Police je biološko razgradljiv in z njim lahko očistite tudi žar rešetko. Tudi trdovratni madeži na zunanjih površinah niso kos Grease Police. Samo popršite ga po njih, obrišite in vse bo čisto! Tako čisto, da bo videti spet kot novo! Grease Police zmore še veliko več! Tuš kabina bo čista v nekaj sekundah. Ploščice in fuge se bodo bleščale povsem brez truda! Grease Police je vaše najboljše orožje v boju z maščobo in umazanijo!

V kompletu prejmete:

  • 1x Grease Police (500 ml)
  • 1x Grease Police (500 ml) – DARILO
  • 2x krpa iz mikrovlaken – DARILO

Sestava:

Grease Police: <15% neionskih površinsko aktivnih snovi, 5 – <15% anionskih površinsko aktivnih snovi, konzervansi, benzizotiazolinon, limonen, dišave

Država porekla: Madžarska

Krpa iz mikrovlaken: 80% poliester, 20% poliamid

Država porekla: Kitajska