Trgovina

Nicer-Dicer-Speed-sekljalnik
Nicer Dicer Speed
10. januarja, 2023
Nicer-Dicer-Speed-zelisca
Nicer Dicer Speed valjček za zelišča
22. januarja, 2023
Show all

GoJoe Fit

49.90 

Osebna kompaktna telovadna naprava za vadbo z nizko obremenitvijo.

Šifra: SPGOJOE Kategoriji: ,
Opis

Bi radi okrepili svoje telo in to brez neštetih ur v fitnesu? Dovolj je bilo ogromnih in dragih naprav, s katerimi lahko vadite samo eno mišično skupino! GoJoe Fit je izjemno enostaven za uporabo. Vse kar morate narediti, je to, da stopite nanj in začnete! Z GoJoe Fit lahko vadite kjerkoli in kadarkoli. GoJoe Fit je primeren za vse starosti in ravni vadbe. GoJoe Fit omogoča izvedbo različnih vaj za krepitev celega telesa. Ne samo da je vadba z GoJoe Fit izjemno učinkovita, temveč je tudi resnično zabavna. Oboževali jo boste!

GoJoe Fit je opremljen z enostavno nastavljivimi elastičnimi trakovi, ki zagotavljajo skoraj neomejene možnosti pri domači vadbi.  Ta inovativna tehnologija bo pomagala učvrstiti vaše telo. Gre za tako imenovano vadbo z nizko obremenitvijo  kar pomeni da ne bo obremenila vaših sklepov in vadbo boste lahko izvajali kar doma.

Proti zdrsne blazinice omogočajo, da med vadbo na GoJoe Fit popolnoma stabilizirate svoje telo, kar pomeni da med celotno vadbo delajo tudi mišice jedra. Ko stojite na napravi GoJoe Fit se lahko odločite za stabilizacijo telesa, ali pa vadbo izvajate z zasuki, kar resnično aktivira mišice jedra.

Z GoJoe Fit  krepite lahko roke, noge in celo telo. S to napravo so možnosti neomejene. Med vadbo z GoJoe Fit se aktivirajo tako večje, kot tudi manjše mišice. Na ta način je vadba vedno optimalna in tudi rezultati so hitreje opazni. Če šele začenjate z vadbo se lahko preprosto usedete na GoJoe Fit in še vedno lahko izvajate vadbo za celotno telo. Vsako vajo lahko spremenite preprosto tako, da se usedete na GoJoe Fit.

Maksimalna dovoljena obremenitev: 120 kg

Država proizvajalka: Kitajska