Trgovina

Instashape
25. septembra, 2020
Helix Derma Spray 1+1 gratis
30. oktobra, 2020
Show all

Fix Tape

39.90 

Izjemno močan vodoodporen trak za popravila. 2 za ceno 1!

Za člane Starpoint kluba ugodnosti je na voljo za samo 29,90€!

Za več informacij pokličite na 080 34 94.

Šifra: SPKOMPFIXTRANSMALL Kategorija:
Opis

Razpoke in puščanje imajo lahko drage posledice. Popravila so lahko zelo, zelo draga. Ampak zdaj lahko puščanje popravite z originalnim trakom za domača popravila Fix Tape!

Nov, ultra močan vodoodporen trak, ki takoj zatesni, zalepi in popravi vse. Z njim lahko čisto vsak postane mojster domačih popravil!

Fix Tape ustavi puščanja in varno zatesni razpoke v samo nekaj sekundah. Skrivnost je v gumiranem super hidrofobičnem materialu z močnim lepilom, ki se prilepi na površino in ustvari trajno zatesnitev. Popolnoma vodotesno za vsa popravila! Fix Tape lahko odrežete na poljubno velikost in prilagodite vsaki površini ter tako dosežete mesto puščanja.

Fix Tape deluje tudi pod vodo. Odličen je za domača popravila, na čolnu, za popravila avta, prikolic in avtodomov, opreme za kampiranje in prosti čas, skratka za vse.

Fix Tape lahko uporabite na plastiki, kovini, steklu, lesu in mnogih drugih materialih. Pozabite na nerodne tesnilne mase v spreju, ki vse samo zapackajo. Fix Tape je neškodljiv in se prime samo tja, kamor želite.

Izjemno enostaven je za uporabo. Samo odlepite ga in prilepite na mesto.

Ob nakupu prejmete 2 koluta Fix Tape.

Proizvedeno na Kitajskem.