Trgovina

nicer_dicer_speed_set_rezil
Nicer Dicer Speed set rezil
13. aprila, 2023
Je_T_aime_Paris_brivnik
Je T’aime Paris
26. junija, 2023
Show all

Ear Wizard

29.90 

Inovativni pripomoček za enostavno, nežno in varno čiščenje ušes

Šifra: SPEARWIZ Kategorija:
Opis

Uporabljate vatirane palčke za čiščenje ušes?

Ste vedeli, da so vatirano palčko izumili v 20. letih prejšnjega stoletja? To je pred skoraj stotimi leti! Njena zasnova se od takrat ni bistveno spremenila. Že od samega začetka so zdravniki opozarjali, da niso primerne za čiščenje ušes in to piše tudi na embalaži. Tkivo ušesnega kanala je mehko in občutljivo. Vatirane palčke so trde in zato niso primerne za čiščenje ušes, saj lahko povzročijo praske, ki vodijo do kronične srbečice ušes. Vatirane palčke lahko po nesreči potisnete pregloboko v uho in tako poškodujete ušesni bobnič. Izplakovanje ušes z vročo vodo običajno povzroči velik nered, pa še neprijetno je. Ne uporabljajte več staromodnih metod za odstranjevanje ušesnega masla, saj so lahko nevarne in običajno so tudi neučinkovite.

Privoščite si varno in enostavno čiščenje ušes

Predstavljamo vam Ear Wizard – inovativni pripomoček za čiščenje ušes. Ear Wizard je eden najudobnejših in najvarnejših pripomočkov za čiščenje ušesa. Samo namestite ga v uho, zavrtite in tako nežno odstranite maslo. Tako enostavno je to! Z vatirano palčko običajno potisnemo maslo in umazanijo še globlje v uho, tako da nastane čep, ki oslabi naš sluh, v najslabšem primeru pa lahko s palčko celo predremo bobnič. Ear Wizard je zasnovan tako, da gre ravno dovolj globoko v uho, kjer se z vrtenjem ujame odvečno maslo in ga varno odstrani brez nevarnosti poškodb.

Inovativna tehnologija

Skrivnost je v inovativni silikonski spirali, ki z enostavnim vrtenjem ujame in odstrani odvečno ušesno maslo. Mehka in upogljiva silikonska konica Ear Wizarda omogoča nežno in hitro odstranjevanje ušesnega masla brez bolečin in poškodb.

Enostavna uporaba

Z Ear Wizardom je čiščenje ušes izjemno hitro, varno in enostavno. Je lahek in kompakten, za delovanje pa ne potrebuje baterij. Zaradi ergonomske oblike se prilega v vsako dlan. Samo namestite ga v uho, zavrtite in tako nežno odstranite ušesno maslo. Enostavnejše ne gre!

Primeren za celo družino

Ear Wizard predstavlja enega najbolj varnih načinov za hitro in nežno čiščenje ušes. Primeren je za vse družinske člane, še posebej pa je primeren za starejše, saj ti nimajo več mirne roke kot včasih. Uporaba vatiranih palčk je lahko zanje nevarna. Tako varen je, da je priporočljiv tudi za otroke. Samo vstavite ga v uho, ga zavrtite in mala ušesa bodo v trenutku čista.

Prihranite denar!

Konice Ear Wizarda so izdelane iz higienskega silikona, zato jih lahko operete in znova uporabite. Konice so različnih barv, tako lahko vsak družinski član enostavno najde svojo. Dovolj je bilo zapravljanja za vatirane palčke. Samo pomislile, koliko denarja boste privarčevali!

Izjemna ponudba in darilo ob nakupu

Ob nakupu prejmete držalo Ear Wizard in 16 čistilnih konic v štirih različnih barvah. To pomeni, da si ga lahko enostavno in higiensko delijo do štirje posamezniki. To še ni vse, saj vam ob nakupu podarimo še praktični potovalni etui, tako da ga lahko vzamete s sabo, kamorkoli greste.

Komplet vsebuje:

1x držalo Ear Wizard
16x konica Ear Wizard
1x potovalni etui Ear Wizard – DARILO

Država proizvajalka: Kitajska