Trgovina

Je_T_aime_Paris_brivnik
Je T’aime Paris
26. junija, 2023
sekljalnik-livington-3-seconds
Sekljalnik Livington 3-seconds
13. septembra, 2023
Show all

Dualuxe

34.90 

Inovativna blazina z gelom in peno visoke gostote.

Opis

Milijoni ljudi po vsem svetu trpijo zaradi bolečin v hrbtu in zapravijo na stotine, celo tisoče evrov za rešitve, ki ne delujejo. Prihranite denar in bolečine z blazino Dualuxe! Blazina Dualuxe je inovativen izdelek, ki združuje peno z visoko gostoto in jedro iz gela, zato zagotavlja maksimalno oblazinjenje in oporo med vašemu telesu.

Z blazino Dualuxe se vsak stol prelevi v udobnega, ne glede na vrsto stola in čas, ki ga preživite v sedečem položaju.

Običajne blazine so izdelane iz navadne pene. Revolucionarna zasnova blazine Dualuxe pa vključuje dve plasti pene z visoko gostoto in notranje jedro podpornega gela, ki poskrbi za enakomerno porazdelitev teže, ne glede na vrsto stola. To prepreči pritisk in neudobje ter zmanjša obremenitev mišic in sklepov zaradi telesne teže. Za razliko od običajnih blazin, ki sčasoma postanejo neudobne, se pena z visoko gostoto in gel za zmanjšanje pritiska v trenutku prilagodita vsaki postavi. Dualuxe se med sedenjem vsakič oblikuje po vašem telesu in se prilagodi vsem gibom. Dualuxe vam zagotavlja najboljšo oporo in udobje.

Prednosti te tehnologije boste občutili vsakič, ko boste blazino uporabili na stolih na terasi ali celo na trdih kovinskih stolih. Če v službi po cele dneve sedite na pisarniškem stolu, pa je blazina Dualuxe nepogrešljiva. Odlična je tudi za tiste, ki veliko vozite, pa naj bo to avto, tovornjak, ali drugo vozilo.

Mehko prevleko iz flisa lahko perete v pralnem stroju. Poleti vas bo ohladila, pozimi pa ogrela. In ker je blazina Dualuxe zelo lahka, jo lahko vzamete s seboj kamorkoli: tudi na plažo ali v park.

Država proizvajalka: Kitajska