Trgovina

Detox
17. septembra, 2020
Omega3 Super
18. septembra, 2020
Show all

Detox obliži

29.90 

Inovativni obliži za pomoč pri razstrupljanju telesa.

Šifra: NBDETOBL Kategoriji: ,
Opis

Detox obliži so fantastični obliži, ki delujejo na poseben način, saj vsebujejo veliko zelišč in poldragi kamen turmalin, ki je zadolžen za to, da nase veže vse strupe iz telesa.

Detox obliži:

–        delujejo kot refleksoterapija,

–        spodbujajo delovanje notranjih organov,

–        izločajo iz telesa težke kovine, pesticide in ostale strupe,

–        vzpostavljajo celovito prekrvavitev nog,

–        delujejo proti pekočim in mrzlim nogam,

–        omogočijo boljše spanje,

–        in delujejo antistresno.

Detox obliži se priporočajo tudi vsem, ki imate slabo prekrvavitev, bolečine v nogah, bolečine  v mišicah in sklepih. Pomagajo tudi pri celjenju ran, raznih ulkusov oziroma razjed.

UPORABA

Obliž nalepite neposredno na obolelo mesto, kot na primer sklep, dlan, pas, ramo, hrbet, utrujena meča, stopala ali boleče mišice. Za najboljši rezultat obliž preprosto namestite na svoja stopala pred spanjem, saj bo na tak način vaše telo enostavneje izločilo toksine. Različni strokovni viri potrjujejo, da začne telo izločati odpadne snovi in toksine že po 2 urah nošenja obliža. Ko se boste zjutraj zbudili, bo obliž poln črne lepljive mastne snovi, tekočine in toksinov, ki se bodo vanj izločili preko noči.

SESTAVINE

Negativni železovi ioni, oklep (prah iz školjk), vitamin C, koruzni škrob, bambusov kis, prah turmalina, rastlinski prah, drevesni kis.

PAKIRANJE

10 obližev- zadostuje za 5 dni, oziroma za eno kuro.