Trgovina

Fix Tape
29. septembra, 2020
Total Painter
26. februarja, 2021
Show all

D3

14.90 39.90 

Prehransko dopolnilo z vitaminom D3.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,
Opis

Naša prehranska dopolnila z vitaminom D3 so oblikovana in proizvedena v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, ki veljajo za prehranska dopolnila. Vitamin D3, imenovan tudi sončni vitamin, igra pomembno vlogo pri številnih telesnih funkcijah. Z našimi visoko kakovostnimi kapsulami vitamina D3 boste zagotovili, da vaše telo prejema dovolj tega ključnega vitamina, ne glede na sezono ali podnebne razmere.

KAKOVOST ZAGOTOVLJENA:

Naše izdelke proizvajamo v skladu s strogimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), ki zagotavljajo čistost in učinkovitost vsake kapsule. Poleg tega skrbno spremljamo vse postopke, da zagotovimo, da naši izdelki ustrezajo regulativam na področju prehranskih dopolnil.

NAVODILA ZA UPORABO:

Priporočamo, da vzamete eno kapsulo vitamina D3 dnevno, prednostno s hrano in kozarcem vode, kot del uravnotežene prehrane. Vedno se posvetujte z zdravnikom, preden začnete jemati prehranska dopolnila, zlasti če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila.

ZDRAVSTVENE TRDITVE:

Vitamin D3

  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k ohranjanju zdravih zob,
  • prispeva k delovanju imunskega sistema.

OPOZORILO:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Hranite izven dosega otrok. Shranjujte na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe.

SESTAVINE

Maltodekstrin, vitamin D3 (holekaciferol), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stereat), kapsula (HPMC – hidroksipropil metilceluloza)

Pakiranje: 30 tablet